For Viby Smørrebrød er smagen i højsædet. Jeg tror på, at vi får de bedste råvarer hos de økologiske producenter, hvor både dyr og planter er behandlet samvittighedsfuldt og uden sprøjtemidler og giftstoffer. Og at det kan smages!

Hos økologiske producenter oplever jeg en enorm omhu og et ekstra fokus på kvaliteten. Grøntsagerne og jorden nyder godt af det nødvendige sædskifte og dyrevelfærden er helt i top.

 

Viby smørrebrød arbejder hen imod at få tildelt ”Det Økologisk Spisemærke” som anerkendelse for en dokumenteret økologiprocent på mellem 60% og 90%, eller 90% og 100% over en løbende tre måneders periode.

 

At bruge økologiske leverandører giver bare så meget mening i forhold til friskhed, kvalitet, bæredygtighed og ikke mindst lokale/danske arbejdspladser.

 

Jeg arbejder sammen med blandt andre: Det økologiske jordbrug Johannesminde ved Skanderborg. Besøg deres hjemmeside www.johannesminde.dk og se mere om, hvorfor det økologiske valg er et rigtig godt valg. Prøv at se de små film, som ligger på forsiden….

 

Jeg er altid på udkig efter nye spændende leverandører, der kan bibringe Viby Smørrebrød nye spændende råvarer.

 

Jeg står altid klar til at svare på spørgsmål på mail: info@vibysmørrebrød.dk

 

Fakta om økologisk ordvalg

Hvis ordet økologisk benyttes, er det ensbetydende med, at ALT der handles også er 100% økologisk.

Grunden til at vi ikke er 100% økologiske endnu, skyldes udelukkende, at vi sælger nogle få varer, som ikke er 100% økologiske, som f.eks. en sodavand.

Derfor er det ikke muligt for mig at skilte med/informere om, at der sælges økologisk smørrebrød/håndmadder.

Jeg informerer i den uddybende beskrivelse af vores smørrebrød, hvad der er økologisk i hvert enkelt stykke smørrebrød eller i hver ret.