Vi byder velkommen til alle jer, som elsker et stykke godt dansk smørrebrød af høj kvalitet, med bæredygtige og lokale råvarer. Yderligere info Tryk her.

 

Så er smørrebrødet kommet tilbage til Viby, og vi byder velkommen til alle jer, som elsker et stykke godt dansk smørrebrød. – Endda første og eneste af sin art i Aarhus med Tryk her.

Viby Smørrebrød har slået dørene op på Skanderborgvej 167 nær Viby Torv. Vi bor skråt  overfor Viby Bibliotek/Borgerservice ind mod byen. Vi har parkering direkte ved butikken og på Birkedalsvej lige bag butikken, så det er hurtigt og nemt at springe ind og hente dit smørrebrød eller håndmadder til frokost.

Hos Viby Smørrebrød kan du hver dag få håndmadder, lune frikadeller, kartoffelsalat og andet hjemmelavet pålæg. Du kan ligeledes bestille smørrebrød.

Hos Viby Smørrebrød arbejder vi med de klassiske stykker smørrebrød og nyfortolkninger af klassikerne (Viby smørrebrødet) med sæsonprægede råvarer med fokus på velsmag, bæredygtighed og som selvfølgelig er Tryk HER.

Hjemmelavet, lokalt og dansk er nu det bedste

Det meste af vores pålæg er hjemmelavet og af lokale råvarer. Det kunne f.eks. være frikadeller, rullepølse, steg, roastbeef, div. salater og garniture. Der samarbejdes bl.a. med Johannesminde ved Skanderborg www.johannesminde.dk.

Bestilling af smørrebrød

Bestilling af smørrebrød kan ske direkte fra vores nye webshop, hvor du finder alle de lækre stykker smørrebrød og beskrivelse af, hvad de enkelte stykker består af. Når bestillingen er afsluttet og betalt, kommer du blot forbi Skanderborgvej 167, 8260 Viby J. i åbningstiden eller efter aftale, så står dit smørrebrød pakket og klar på køl lige til at tage med. Der kan laves aftale om levering.

 

Ved større arrangementer, firmaaftaler eller forespørgsler send en mail på ordre@vibysmørrebrød.dk eller ring på 70 26 66 66.

 

Kvik-bestilling af håndmadder/madpakker

Brug ikke din frokostpause på at stå i kø eller lede efter parkering.

Vores form for kvik-bestilling er noget helt nyt i Aarhus. Kvik-bestillingen er tilpasset pc/tablet/smartphone, så du hurtigt og nemt kan bestille og betale din frokost. Dine håndmadder vil så stå pakket på køl – med evt. drikkevarer –  lige til at smutte forbi og hente. På den måde får du bedre tid til at nyde din frokost.

 

Hvorfor er materiale og markedsføring så støvsuget for ordet økologiske?

En meget streng lovgivning.

Men vil du alligevel gerne vide lidt mere om, hvilke råvarer, der benyttes i vores køkken og hvorfra de kommer, er du velkommen til at læse mere om det HER .